07 iunie 2010

Anti-comentator

Unii au un "har" de a comenta. Pardon, doar de a comenta.
Comentariile lor nu se opresc (in foarte putine cazuri) doar asupra articolului, nu, ei au si un alt rol (plan). Nu comenteaza asupra articolului, comenteaza asupra comentariilor.

Mi se pare normal, venirea lor in lumea blogosferei este facuta direct din padure.

Prin comentariul lor asupra ta (asupra comentariului facut la articol), tragi foarte multe concluzii despre persoana cu care ai de a face, una dintre ele este personalitatea comentatorului. Aceste personalitati blogosferice nu se opresc doar o singura data in a te ataca, nu, ei au un anumit loc (organic) care cere a fi scarpinat. Scarpinatul, asta, ma duce cu gandul la urmatoarele: lipsa de prieteni, lipsa somnului, lipsa celor sapte ani, lipsa autoeducarii, lipsa culturii, lipsa limbajului, lipsa sexului, lipsa de idei, lipsa principiilor despre viata, impreuna cu rautatea, uraciunea, vidarea sufletului, furtul, neseriozitatea, refuzurul ajutorului, toate duc la ... sau (unele) fac parte din personalitatea anti-comentatorului.
Anti-comentatorul face din tine (blogger) un comentariu la unele articole, toate au un singur rezultat - UN FIASCO TOTAL.

Voi i-ati mai raspunde?

P.S.-Nu ma opun replicii si polemicii.

9 comentarii:

Diana spunea...

Eu una nu i-aș mai răspunde. Până la urmă de ce să mă cobor la nivelul lui și de ce să uit că indiferența chiar ajută? Și uneori astfel de oameni tocmai asta caută...atenție, printre multe alte tâmpenii.
Mi-a plăcut atitudinea ta din articol. Bravo!

Anonim spunea...

am avut si eu un comentator de gen, doar ca eu nu intelegeam nimic din ce zice...vorbea acolo in lumea lui despre cine stie de.

Anonim spunea...

i-aş "da" o zmetie (că nu-mi place să rămân dator), după care nu i-aş mai răspunde.

Yana spunea...

Hmmmm! Poate ca sunt cel mai potrivit om sa comentez ceva la articolul tau in acest moment, dupa "proaspata mea experienta". Sincer, chiar nu stiu cum e mai bine...il lasi in p...plata lui acolo, dar parca tot nu e ok. El tot nu tace.Pana la urma, te retragi,esti mai destept, nu? El oricum nu o sa priceapa asta.Ma rog, totul e aiurea...Par dezamagita? Sunt putin. Dar in acelasi timp m-am si ambitionat!Sunt eu mica, dar sunt afurisita foc!

too_old_dan spunea...

Cei la care faci referire nu vor intelege nimic din articolul tau. De aceea eu as fi de parere sa nu te mai incurci cu ei, raspunzandu-le!
Sper ca nu ti-a trecut prin minte sa te retragi!

Castiel spunea...

se mai intampla!!! =)) doar nu vrei sa fie toti unu si unu!!! ... cica am avut noroc pana acum.... sper sa nu ma paraseasca!! :D

molie spunea...

@Diana: Bine zis:"indiferența chiar ajută".

@anelise: Intr-o lume plina de nebuni, adevaratii nebuni isi fac aparitia. ;)

@whatever: Cam greu.(este o ea, daca era un el, aveam cu cine sa "matur")

@Yana: Imi place David-ul zilelor noastre. Goliat, ai grija! :)

@t.o.d: Unanimitatea spune NU.
Mai avem pana in 2110. ;)

@B.A.: Nu zice nimeni "unul si unul", dar ...
Norocosule! :-P

Zenna spunea...

Am păţit şi eu aşa mai demult, cu un nesimţit şi am procedat cum a zis Whatever. I-am zis vreo câteva de se ofitcase!
După aceea nu i-am mai publicat comentariile şi l-am ignorat. Şi cred că s-a ofticat mai tare! ;))

molie spunea...

@Zenna: Fata cu ochi caprui nu se lasa cu una cu doua. ;)
Mi-a placut:"I-am zis vreo câteva de se ofitcase! [...]Şi cred că s-a ofticat mai tare!" ;)