10 februarie 2010

Comentez frate! Sunt mare.

Continuam episodul blogarilor "cu cuvantul", cu episodul despre "microblogari" (blogarii mucosi). Despre acest gen nu prea pot sa spun mare lucru, deoarce sunt in transformare, are loc trecerea de la copil la adolescent (dar tot copil ramane).

In linii mari cateva rezultate (concluziile mele), in urma inspectiei prin blogul lor:
1. nu le scapa nici un articol unde sunt cuvinte obscene (atractia intre ei si aceste articole este asemeni fierului cu magnetul)
2. daca un blogar "da de pamant" cu un alt blogar (indiferent de varsta si de gradul de cultura al celui care este "pus la pamant"), ei sunt primii care comenteaza, introducand cuvantul "un prost"
3. se gasesc sa dea si lectii de viata+lectii de design in anumite articole: "Ce vor femeile..." (asta in cazul baietilor :)), "Photoshop ..." (poate intreaba cineva de licenta), "Sexul face .........." (aici nici nu mai apuc sa termin articolul)

Cam atat. Exista o mare diferenta in a utiliza internetul in scop de informatie (nu ma opun sa aiba blog, dar in limite rezonabile) si a te regasi acolo. Unii dintre ei nici macar identitatea asupra meseriei nu isi gasesc, daca ii intrebi stiu una si buna web......... (suna bine cuvantul in fata prietenilor).

Inchid cu: "Inchideti calculatorul! Va trebui chiar sa va inchideti telefonul si sa descoperiti ca in jurul nostru sunt oameni", a spus Schmidt" (asta este valabil pentru toti care au uitat de lumea reala).

3 comentarii:

GMX spunea...

Probabil asa este la moda..cine stie..;)))

molie spunea...

o fi nu o fi, dar pentru a publica ceva (consider eu) este necesar sa stii ce iti este destinat sa faci.

trebuie sa recunosc este amuzant cand citesc unele articole, iar in dreapta gasesc poza microblogariciului (copilului) :)

'mnealui spunea...

Asa e prietene. Eu stii ce fac cand vad asa ceva: pa, altul la rand! Si am zis eu: bloga-mi-as...!