12 februarie 2010

Pustoaica si tataie

Cred ca ati observat si voi ultima (sau vechea) "moda" din Bucuresti (si nu numai) si anume: tot mai multe pustoaice care mai de care, mai machiate, mai dezbracate si mai "sexi", frecventand baruri, restaurante si cluburi la bratul unui "elegant si bine facut", tataie. Mandre nevoie mare ca au coborat dintr-un jeep sau o masina "smechera" etalaza alaturi de tataie un zambet care iti spune "ce bine am ajuns eu, am tot ce vreau: haine scumpe, bani, vacante in stainatate, etc." si chiar par fericite. Dar cu ce pret oameni buni? Oare credeti ca le este bine langa un mos libidinos care isi satisface nevoile cu o pustoaica care i-ar putea fi fiica? Eu nu cred.......

Trecand peste, sa zic ca am inteles (dar tot nu am inteles) pustoaicele de mai sus, nevoi, griji, apartenenta familiala etc.

Dar ieri, in metrou, pe peron in asteptarea metroului, privirea mi-a ramas blocata (precum boul la poarta noua). Cu aproximatie 50 de ani vs. 20 de ani. Se tineau de ambele maini (cu degetele incrucisate), fata in fata, sorbiri ale respiratiei, ale privirilor, pupaturi si zambete.
Am o vorba cand vad ceva asemanator: "Ba esti prost?!".
Daca tot te afisezi cu bunicul, nu ar fi mai bine sa o faci sub deviza: O viata fara griji!

6 comentarii:

GMX spunea...

Este o afacere in care ambele parti sunt multumite...

molie spunea...

pe ce durata?

GMX spunea...

Cât rezezistă tataie...:)

molie spunea...

legea spune: minim 5 ani

colaholicu spunea...

just lost my appetite. din pacate o imaginatie care vizualizeaza povestea pe masura ce o citesc. ce-am vazut in urma postarii... scarbavnic... io n-am observat pana acum nici un cuplu d-asta, si sper sa nici nu observ.
just a tip: "a-ti" se scrie "ati" si "crede-ti" se scrie "credeti".

molie spunea...

@colaholicu: Fericitule!

Multumesc. Este posibil sa fi gresit din cauza "copy-paste" direct din incredimail(transforma cuvintele in timpul scrierii in engleza), eu am corectat repede doar cuvintele: is in si, if in fi.Trag ponoasele daca bloguiesc de la munca si pentru a posta este necesar sa simulez scrierea unui mail.
Sunt greselile mele si le duc "in spate". Multumesc profesoarei de sport pentru orele de gramatica! :)