20 septembrie 2010

"Transformarea" ei

"Transformarea" ei in el prin proasta traducere a "femeia este egala barbatului", "transformarea" contractului de munca pe durata nedeterminata in (pe intelesul tuturor) contract de munca "pana cand moartea ne va despartii"(in unele cazuri), sunt doar doua motive pentru dobitoci ca sa voteze noua lege a pensionarii.

Au distrus: tot ce este frumos si ispita, tot ce are farmec, tot ce lacrimeaza de bucurie la lucruri simple si emana caldura, tot ce da viata, culoare si inspiratie, tot ce se doreste a fi cucerit ...PACAT! "Transformare"! :(

Au furat: protectia oferita de catre barbat, bucuria de a fi bunica, dorintele si planurile unei batraneti linistite. "Transformare"! :(

Indiferent daca se va revenii sau nu la normalitate, ma "loveste" un gand:

Zoeee, fii barbata ! :(

6 comentarii:

Gmx spunea...

Păi nu vroiam noi să fim egale cu bărbaţii? Boc ne-a îndeplinit dorinţa, nu?
Vorba aceea: Fii atent ce îţi doreşti că s-ar putea să se îndeplinească!

Zenna spunea...

Niciodată nu mi-a plăcut ideea aia cum că femeia e egală bărbatului. Fiecare are înclinaţiile proprii, e mai bun în anumite domenii. Nu spun că femeile nu ar fi în stare sau că bărbaţii nu s-ar descurca, ci pur şi simplu suntem diferiţi şi ăsta e farmecul.

Cât despre legea aia... :(

Pavel spunea...

Suntem egali din naștere și... în anii de pensionare.

Las că-i bine și așa, că tot există un manifest tot mai sporadic cum că femeile ar trebui să fie egale în toate cu bărbații.

Acum, dorința lor se apropie și mai mult de îndeplinire.

Mai trebuie să fie angajate pe șantier și chiar sunt egale. :D

molie spunea...

@Gmx: Boc-isme. :(

@Zenna: Egala in drepturi, da, este normal.
Legea unor dobitoci.

@Pavel: :) Sa nu confundam cu fizicul.

derscanu spunea...

Vrem nu vrem lucrurile se schimba. Poate vom trai 120 de ani fara reparatii, sau ITP cum spunea cineva, si atunci mai vedem si pensie, insa la nivelul actual de Stres Universal nu stiu cine mai apuca.
Cat priveste egalitatea intre sexe este normala. Totusi sa nu atribuim responsabilitati egale in chiar toate domeniile, adica oricat as vrea eu sa imi cresc si educ copiii, pur si simplu nu voi inlocui niciodata instinctul si rabdarea unei femei,mama.

molie spunea...

Bine punctat.