16 martie 2010

? Leapsa-zodiac erotic ?

Trimisa de Black Angel -> molie ( nu cred in zodiac ) -> pentru cine vrea.


Dintre cele trei semne de foc, sagetatorul, fiind asezat sub influenta lui Mercur, cel mai istet zeu al Olimpului, are o minte foarte organizata si creatoare. Inteligenta lui este analitica si acest lucru se simte si in viata sexuala.
Nu accepta ca aventura sexuala sa preceada sentimentul iubirii. Efectiv, nu poate sa faca dragoste, daca nu simte ca e indragostit. Aceasta insa, nu este o problema, caci se aprinde foarte usor. Nu se supara daca femeia aleasa amana clipa in care sa i se daruie, ba chiar aceasta amanare ii accentueaza pasiunea. Preludiul ii place in aceeasi masura ca si actul sexual propriu- zis.
Paradoxul vietii lui sufletesti rezida in capacitatea de a fi sincer cu mai multe femei in acelasi timp. Este un poligam din nastere. Permanent indragostit, desi este foarte lucid, nu are notiunea timpului, nici a zilei de maine. Uneori, isi oboseste pur si simplu partenera, caci pe langa faptul ca este neobosit in pat, are mania programelor complicate.
La barbat partea cea mai sensibila a corpului este aproape de organele genitale. Asta face ca cel mai obosit sagetator sa-si intinda arcul.

Niciun comentariu: