29 septembrie 2012

Insociabilitate*

Socializarea in retelele online se face cu usurinta prin diferite forme. Unii sunt atat de abili in a "vorbi", dandu-ti impresia unui om cu o cultura vasta si trecut prin toate. Atotcunoscatorul!

Da-mi voie omule sa iti aplic o corectura "live" cand te observ intr-un "cadru" cum te comporti si cum te exprimi, lasa-ma sa fiu regizor, adica: NEXAM! Si apoi te iau de la radacina si incep sa ii observ pe ai tai si trag urmatoarea concluzie: Nu ii intrebi, nu comunica! Care va sa zica, ai antecedente. Dar cu tine cum ramane? Stii tu, cu dezvoltarea despre care vorbesti si bati campii cand si cand, citez:"autodezvolatre, autoeducare ....etc".
Pulsez mai mult la descriere si iti spun ca fugi ca dracu de tamaie cand vine vorba sa intretii o conversatie cu persoane (ne)cunoscute si motivezi: Barfa! Esti atotcunoscatorul, iar solutiile vin instant. Neutilizarea lor de catre altii si incapacitatea ta de a le pune tu in practica, are consecinte grave din punctul meu de vedere, asupra mediului in care te afli. Greu de suportat monser! Foarte greu!

Sper, sper, sper de 1000 de ori sa iti revii si sa bagi la cap ceea ce iti spun: Socializarea nu se rezuma doar in spatele calculatorului! Socializare nu inseamna doar a dicta! Socializare nu inseamna doar sa zambesti! Socializare nu inseamna doar a cere ajutor! ....CAPISCI!

*articol scris la nervi, aplicati voi etichetele: nervos, insuportabil, pana aici, nu se poate, printre noi ....
 


2 comentarii:

Cudi spunea...

Si! :p
E a treia oara cand revin pe postarea asta si ma simt cu musca pe caciula.

molie spunea...

:))))) Arunca caciula.