03 februarie 2010

Trebuie facut public - HIFU

Această metodă constă în utilizarea unui fascicul de ultrasunete cu înaltă energie, focalizat (HIFU - High Intensity Focused Ultrasound), obţinându-se hipertermia ţesuturilor canceroase, urmată de coagularea acestora (HCU - Hipertermie Conformationala cu Ultrasunete).

FORME DE CANCER TRATATE

> cancerul de rinichi: până la apariţia metodei HIFU-HCU, cancerul de rinichi necesită, de regulă, intervenţii chirurgicale, urmate de radioterapie şi tratament medicamentos. Tratamentul cancerului de rinichi prin metoda HIFU-HCU, reduce semnificativ traumele provocate organismului şi , în anumite cazuri, poate ajuta chiar la eliminarea necesităţii dializei.

> cancerul de ficat: tumorile de ficat pot fi distruse cu ajutorul metodei HIFI-HCU, lucru care până acum era posibil doar prin intervenţii chirurgicale. În cazul metastazelor din ficat, tratamentul cu ultrasunete ajută la ameliorarea stării de sănătate a pacientului şi ajută la împiedicarea răspândirii cancerului în întreg organismul.

> cancerul osos: metoda HIFU-HCU este o metodă sigură, eficientă în tratamentul unor anumite tipuri de tumori localizate. Are marele avantaj de a preveni amputarea membrelor afectate.

> alte cancere: durerea care insoţeşte diversele tipuri de cancer poate fi atenuată cu ajutorul ultrasuntelor. De asemenea, unele forme de cancere (sân, pancreas, părţi moi), depistate în faza incipientă, pot fi tratate cu ajutorul metodei HIFU-HCU.

HIFU TERRAMED CONFORMAL, în strada Pelinului, nr. 22, sector 3, Bucureşti.



Sursa: hifu.ro

4 comentarii:

'mnealui spunea...

Mda. Interesant si bine de stiut. In cazul bolilor de acest fel, eu as recomanda pe langa toate tratamentele traditionale, mai noi sau mai vechi, o cat mai indelungata cura de sucuri naturale si in special de sfecla. Si o spun din experienta...

molie spunea...

@'mnealui, un articol pe aceasta tema (suc din sfecla) este posibil?

Dya Zeppam spunea...

Cred ca vorbeste de metoda Rudolf Breuss. Asta nu e cu sfecla, Molly... Si 'mnealui, bineinteles. Vaz ca te-ai si afisat, mai devreme citeam ca ti-ai pus si numele in titlu. In genere natura asta are toate leacurile de care avem nevoie, este mama noastra...

molie spunea...

Tratamentele trebuiesc facute publice.

Numele care a fost in titlu este al tipului din imagine (are nevoie de ajutor).