18 ianuarie 2010

Ce baiat are tata

M-am abtinut pe cat posibil sa nu postez acest articol despre fiul lui tata, care a obtinut 28.93 % . Nu vreau sa-mi fac sange rau foarte mult, dar cand te vad ca vrei sa faci pe desteptul si pe atotstiutorul, marele erudit in ale afacerii, marele ilustru in problemele sociale, da-mi voie sa te iau "de urechi" (precum profesorul lui Caragiale) si sa iti aplic "o mama de bataie" la capitolul "Despre mine":

1. "Eu am facut singur bani, fara ajutorul lui tata"

Ce ai facut tu? Bani? Singur? Hai, lasa-ma. Daca nu era taticu, nu iti mai plimbai tu .... in "jucaria" aia de masina.

2. "Diploma in administrarea afacerilor" - Chicago, America

Daca te tine chiar asa de bine banii si mintea (asta cantareste foarte mult) aveai si tu o diploma de la INSEAD - Fontainebleau, Franta

3. "Limbi vorbite - engleza fluent"

Cred si eu, cat te prost trebuie sa fi sa nu inveti cand ai stat atat timp acolo. Si un muncitor chinez venit in Romania de 3 ani, vorbeste romana.

Alte limbi?

4. "Brevet pilot pentru zbor"

De ce nu spui cat costa acest curs pentru a obtine brevetul? Ia sa vezi cati se inscriu daca au banii lui "taticu".

5. "Asociat la 27 de firme"

Mai are rost sa comentez?

P.S. - Sa traisca taticu! Roaga-te pentru el!

2 comentarii:

Dya Zeppam spunea...

Nici cu celalalt nu mi-e rusine, de fapt cu MAREA majoritate a politicienilor. Sau mai bine zis a celor BAGATI in politica. (conotatie negativa ). Daca si individul asta era ales parlamentar, poporul roman avea o mare problema. De comportament civic. Cred ca era foarte simplu pentru stroe-uite asa, de-al naibii il scriu cu minuscula- sa-l provoace la un test. O dictare. Stiti vorba romanului, "ala nici macar nu stie sa scrie..."

molie spunea...

in prima faza au o problema in gandire