21 ianuarie 2010

Ce pret ai? Cu botul pe labe si la mana lor

Am decupat direct din ziare, fara sa imi racesc gura. Va rog sa trageti singuri concluziile:

Datoria României va ajunge la 43 de miliarde de euro. FMI avertizează Guvernul Boc: Grecia dă faliment

"Deşi acum datoria este "sub control", reprezentantul României la FMI, Mihai Tănăsescu, spune că există "semne de întrebare" privind evoluţia ei pe viitor. El a dat ca exemplu Grecia, stat în pragul falimentului pentru că, la fel ca România, cheltuieşte mult mai mult decât are în vistierie."


Oamenii de afaceri: Purtati-va cu manusi cu FMI. Avem o sansa sa iesim din criza, sa nu o ratam.

"Jeffrey Franks, seful misiunii FMI, declara, miercuri, la Viena, inainte sa soseasca la Bucuresti, ca Fondul are o agenda ambitioasa de reforme si programe in Romania."

Mare dreptate are Ciutacu: Argentina-România. Hai cu egalarea!

Sursa: gandul.info, dailybusiness.ro si ciutacu.ro

2 comentarii:

Dya Zeppam spunea...

Nu pot sa-mi dau cu parerea daca este mare sau mica. Datoria. Nu sunt de specialitate si dupa parerea mea este o situatie destul de tehnica. Dar pot sa-mi vars tot amarul cand simt si vad cum tarisoara asta se duce de rapa si hai sa nu fim fatarnici, de foarte multe ori contribuim activ la asa ceva sau cel putin pasiv, "de ce sa fac eu, lasa sa faca altii "...

molie spunea...

nu nea iancule, nu este chiar asa, am ales pe altii sa se ocupe.

eu daca in 5 luni de la angajare nu dau randamentul dorit sunt dat afara, noi i-am ales pe astia de la putere pe cinci ani si fara posibilitatea de a-i da jos.(se poate dar numai prin forta)