17 ianuarie 2010

Cumparati, cumparati, cumparati

Pentru cine vrea sa aibe banii investiti, treceti la cumparaturi, vremea se apropie conform marilor jucatori in investitii.
Perioada optima este din puctul lor de vedere februarie-martie, vor iesi la shopping, vor cumpara tot ce vor considera investitie. Poate nu aveti banii lor in achizitionarea de lucruri care au o valoare mare, dar faceti si voi cum fac iei, cumparati orice lucru care credeti ca peste un anumit timp valoarea data astazi ii va creste in timp. Toate preturile astazi sunt jos. Cumparati de la harti, timbre, carti pana la bijuterii, cautati sa negociati la sange orice lucru dorit de voi, fiti negociatori turco-evrei.
Investitie este cuvantul care ii va caracteriza pe cei care cumpara acuma pentru a vinde mai tarziu. Nu stati pasivi!

9 comentarii:

Corina spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Dya Zeppam spunea...

Nu stati "parsivi" mai bine ! Sunt vremuri de bejenie, nu cred ca este un moment in care sa cumperi ci sa incerci sa-ti salvezi lichiditatile.

molie spunea...

vom mai vorbi nea iancule.

Dya Zeppam spunea...

Preturile nu se vor ma intoarce niciodata acolo unde se cocotasera ceva vreme in urma. Nu sunt economist, imi dau doar cu parerea, (pentru asta si sunt si platit aici, nu ?). Zicala aia cu imobiliarele sunt cele mai bune investitii o fi adevarata, numai ca daca te gandesti si la castig si nu numai la pastrarea valorii in timp as inclina sa cred ca gresesti.
Ce ai sters de acolo ?

molie spunea...

nu eu am sters, autorul comentariului a vrut sa scrie si a sters, dar am vazut cine este.

pastrare in timp presupune pe scurta si lunga durata. acuma depinde de cel care investeste. eu unul o voi face (nu in imobiliare ca nu posed atatia bani :))

Dya Zeppam spunea...

Aha, m-am prins. SI in ce investesti Molly, ne poti spune ? Poate ne dai o idee... Oricum sa nu iei ceva ce-ti poate fi furat, numai ce mi-a povestit o prietena ca au calcat-o hotii si de Craciun si de Anul Nou... Va trebui sa punem mana pe furci si pe coase...

molie spunea...

antichitati.

inapoi in 1907.

GMX spunea...

Eu am scris un comentariu si am sters, eram logata pe alt cont pe care il folostesc pentru testari..scuze...

molie spunea...

nu ai pentru ce.

teste la test in continuare.