26 ianuarie 2010

Pentru cei mici

In urma cu 21 de ani serbam ziua conducatorului iubit Tovarasul Nicolae Ceausescu. De ce nu uitam aceasta zi?

Avem toate motivele: ziarele (tastati in Google si o sa vedeti), mentalitatea fosilelor = actualii politicieni, oamenii (pun pariu ca se gasesc astazi la "mormatul" lui aducand omagii) s.a.m.d.

Dar sa-l lasam pe Tovarasul Vadim Tudor sa ne incante privirile si auzul cu minunata poezie (va rog a nu va ridica la sfarsit in picioare pentru ..... :) ).

7 comentarii:

Dya Zeppam spunea...

Molly, despre morti numai de bine... Invata sa ierti, va fi o calitate in viata. Nu spun sa uiti. Sunt departe de a fi de partea cealalta. Numai ca eu cred ca este momentul sa ne oprim din a ura si de a ne concentra pe viitor. Lasa-i sa faca ce vor, in definitiv este democratie...

'mnealui spunea...

Bine faci. Se pare ca unii, ori nu stiu, ori au uitat. Cat despre VCT si nu numai, eu in locul lor dispaream definitiv inca din '89.

molie spunea...

@nea iancule: greu, foarte greu la iertat. nu pot sa stau pasiv la "lasa-i sa faca ce vor".
@'mnealui: cum sa dispara haita? cand aici este de mancat si de muls.

GMX spunea...

Mulţi nu au uitat dar preferă să tacă..Copii învaţă prea puţin la orele de istorie despre comunism..din păcate. Noi le povestim prea puţin din ce a fost pentru că şi noi eram copii în acele vremuri şi nu am avut de suferit prea mult, fiind ocrotiţi de părinţi..

Mucegai spunea...

a vai!

Mucegai spunea...

Aleluia!

molie spunea...

:) Scuipa-n ....san!