06 martie 2010

Astazi un comentariu, maine un articol*

In traducere bruta facuta de mine asupra bloggerilor care scriu articole de genul "eu am gasit-o primul", dar "uitand" sa specifice ca sursa a fost un comentariu.
Ieri am avut un schimb de "mingi" numite e-mail-uri cu o persoana asupra altei persoane (nu, nu, nu se poate numi barfa). De ce nu dau nume? Pentru ca s-ar face legatura si s-ar ajunge la persoana despre care am vorbim in e-mail. Stati linistiti, nu am vorbit de rau, a fost doar un schimb de opinii. Ce m-a deranjat poate a fost(sau este) o nimica toata, dar prin aprofundarea problemei am dedus ca se poate si mai rau daca nu este tras un "semnal de alarma".

Solutie: propun instalarea unui "clopot" pe post de "semnal alarma" (cum calca cineva stramb, "zdrang" una in "clopot") pe "varful muntelui" ZeList si introducerea cuvantului blogger in dictionar supus unor conditii (la altii exista :) )

Subcapitol: Intrebari, intrebari, intrebari
1. Cine iti da dreptul (in urma unui premiu castigat) sa postezi ce vrei tu? (aici vorbesc de cei care se cred mari si tari; dupa laude aduse isi pierd "radacina")
2. 44107 de bloguri, dar cati sunt bloggeri? (am schimbat comentariul 'mnealui postat aici)
3. Merg mai departe cu intrebarea 2 si intreb: Cati dintre bloggeri sunt "oameni"?

*Rog a nu baga acest articol la "morala si etica" (nu sunt eu in masura sa dau lectii la acest capitol, imi expun ideile simpliste)

4 comentarii:

GMX spunea...

În lumea asta mare a blogurilor există doar reguli nescrise care ţin de bunul simţ.

molie spunea...

... pierdut pe parcursul "urcarii" si al laudei.

Flamingo spunea...

Eh, fiecare scrie ce-l duce capul... Mai rau este cand se plagiaza grosolan...

molie spunea...

Asa inteleg unii blogareala, prin plagiat.