01 martie 2010

Stafeta parodiei (fara suparare)

.....inca putin, inca 5m si 'mnealui ii preda sta-feta (“Parodiaza si da mai departe”) moliei. Molie bun prieten cu Ursain Bolt , se opreste si priveste pe propriul sau culoar ........ isi aduce aminte ca nu a citit instructiunile "Parodiaza adica un blog, sau doua, trei, sau cate vrei." Trage aer in piept si zice: "Luatul in balon" l-a facut Jules Verne in 5 saptamani, pentru mine va fi mai usor, doar o parodie la un articol scris de o persoana nesuparacioasa:

In noua casa din orasul Deva numita GMX sta scris (nu in stil anticalofil) un eseu care nu a fost influentat de black angel prezent in fiecare zi. Am zis sa-i dau forward fara sa cer ajutor unei lepse. Am reusit transferul cu toate ca munca la birou dauneaza grav sanatatii, iar rutina de blogger cu ajutorul unor cursuri speciale si fara sa stiu ce gusturi au barbatii au dus la eseul de mai jos (bine ca nu a intervenit Andrei Gheorghe si flacara violet). Totul este bine cand se termina cu bine!
"Am pierdut o gamalie
Ata si acul s-au aliat impotriva mea si astazi m-au convins, nu am mai rezistat sa lupt fara ele. Am depus foarfeca si mi-am luat un degetar, ramas de anul trecut. Sper ca in trei zile cat voi sta acasa sa vina "Croitorasul cel Viteaz". O sa incerc sa cos si la masina de cusut, desi nu cred ca mi-a simtit cineva indeletnicirea, o sa brodez si pe masinile de cusut preferate ... o sa cos ... o sa cos... Nu stiu ce schita de design vestimentar sa mai fac, dar mai bine nu planific nimic si nu promit nimic."

Stafeta “Parodiaza si da mai departe” este aruncata in gradina la: Andra, Semafor, Zenna, Flamingo si Nelinistitu'.

3 comentarii:

gmx spunea...

:):)

Castiel spunea...

:) :) ...""nu a fost influentat de black angel prezent in fiecare zi.""
... mai bine asa ... Nu as vrea .. sa dea careva vina pe mine... din motiv ca a luat "aviaria"din cauza influentei mele! :) :)

molie spunea...

@gmx: ;)
@B.A.: este nevoie si de un personaj negativ :)