13 aprilie 2010

Stii rusa? Nu! .....

-Tî gavariş po ruski ?
-....nyet !
-..............

Dumnezeu sa-i odihneasca!




Pavel Pliusnin, unul dintre controlorii de trafic de pe Aeroportul Smolensk, a dezvăluit portalului de ştiri rus „Life News" că niciunul dintre piloţii aeronavei preşedinţiei poloneze nu vorbea fluent rusa (limbă în care s-a desfăşurat discuţia dintre piloţi şi turnul de control).
„Le-am cerut coordonatele exacte. Trebuiau să-mi confirme altitudinea. Nu au răspuns, posibil, pentru că nu vorbeau fluent rusa. Nu prea ştiau nici cifrele", a povestit Pliusnin.

Sursa: adevarul

8 comentarii:

Castiel spunea...

tre sa invat si eu rusa... ca nu stiu cand trec pe acolo!!! :D

KirstDay spunea...

Of, cum au îndrăznit să nu vorbească perfect limba rusă?! Fiind o limbă aşa uşor de învăţat şi de vorbit... vai - vai...

Orry spunea...

ma gandeam ca engleza e limba de circulatie internationala ...
De cand rusa????

molie spunea...

@B.A. - italiana, nyet :)

@KristDay - Rusul cel nationalist.

@Orry - De la tatuca Stalin. ;)

Gmx spunea...

Rusii si-ar calca mandria in picioare daca ar vorbi engleza, nu??

molie spunea...

Mateias, cum pui tu punctul pe i. ;)

Jorjette spunea...

Aceste discuţii care se vehiculează acum după incident vin ca să acopere ce şi cum s-a întâmplat. Oricum ruşii au ceva implicaţii în acest incident...
Cât despre limba rusă, ei pun foarte mult accent pe patriotism, şi nu consideră că trebuie să facă pe placul altora...cel puţin aşa cred.

molie spunea...

Poate nu este adevarat ...in schimb spun: BRAVO lor pentru ca "pun foarte mult accent pe patriotism, şi nu consideră că trebuie să facă pe placul altora".